Ταξίδι στην Legoland!

To 2020 το όνειρο για όλους τους μικρούς ταξιδιώτες μας..θα είναι να μπορέσουν να φτάσουν στην Νέα Υόρκη για να πάνε στην ονειρική και πολλά υποσχόμενη Legoland!

Το θεματικό πάρκο της Legoland θα βρίσκεται στο Goshen 70 μίλια μακριά από την Νέα Υόρκη και θα αποτελείται από πάνω από 50 φανταστικούς γύρους με αμέτρητα παιχνίδια και πρωτότυπα φαντασμαγορικά Shows!

Το ιδιαίτερα πρωτότυπο και διαφορετικό σε όλη αυτή την μεγάλη περιπέτεια θα είναι πως τα παιδιά θα μπορούν να βιώσουν πώς είναι να είσαι ο ίδιος μια Μινιατούρα, ταξιδεύοντας μέσα από την ίδια την διαδικασία κατασκευής, που ξεκινάει μέσα από  ένα κουτί και μετά μέσα στα χέρια ενός παιδιού που είναι έτοιμο να χτίσει με τα υλικά του! Στην τοποθεσία του Heartlands City Ballon Adventure, οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα με αερόστατο πάνω από το Δάσος Pinefall να ταξιδέψουν με πειρατικό πλοίο και να έρουν αντιμέτωποι με άγρια κύματα και πεινασμένα τέρατα!

LEGOLAND New York Map

Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση το πάρκο επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις όπως για παράδειγμα οτι θα περιλαμβάνει κι άλλους αγαπημένους ήρωες, όπως ο Dragon Coaster για τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και το Lego Driving School, όπου μπορούν να εκπαιδευτούν και να πάρουν στο τέλος την άδεια του κατασκευαστή, περήφανοι για τις ικανότητες που έχουν αποκτήσει. Επίσης τα παιδιά που αγαπούν τους Νϊντζα θα μπορούν να γίνουν «ειδικοί» σε δεξιότητες ορειβασίας καθώς και σε άλλες δραστηριότητες που θα τους αφήσουν τις καλύτερες εμπειρίες!

 

Όταν έρθει η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα μπορείτε να επισκεφθείτε το γνωστό Μiniland, όπου θα κάνετε βόλτα μέσα σε πολύ γνωστά μνημεία όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας και η Times Square, κατασκευασμένα  όλα από τουβλάκια Lego! Ακόμα θα μπορείτε να περιπλανηθείτε στην καρδιά του Heartlake City να δοκιμάσετε τα διάσημα μήλα της γιαγιάς Granny Smith, μαγειρεμένα με ζάχαρη, κανέλα και σάλτσα βανίλιας! Αν θέλετε να τα ζήσετε όλα αυτά από κοντά καλύτερα να σημειώσετε από τώρα στο ημερολόγιό σας για το 2020..και να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για το μεγάλο ταξίδι στη Νέα Υόρκη με τελικό προορισμό φυσικά την Legoland!

 

Πηγή: www.parents.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *