Η πιο απολαυστική ζεστή σοκολάτα για τα κρύα βράδια του χειμώνα!

Υλικά για 4 άτομα
150 γρ. κουβερτούρα
20 γρ. κρέμα γάλακτος
500 ml γάλα
Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα.
Εν τω μεταξύ σπάμε τη σοκολάτα σε μεγάλα κομμάτια και όταν το μείγμα μας αρχίσει να βράζει τη ρίχνουμε μέσα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε ένα όμορφο πυκνόρρευστο αποτέλεσμα.
Μπορείτε να τη γαρνίρετε με σαντιγί , σκόνη κακάο και ζαχαρωτά. Εάν θέλετε ακόμη πιο εντυπωσιακό σερβίρισμα, βουτήξτε το χείλος της κούπας σε νουτέλα και έπειτα σε τριμμένο μπισκότο ή πολύχρωμη τρούφα.